Breed assortiment Gratis digitaal ontwerp Persoonlijk advies Snelle levering
+31 (0)76 532 4554
Klantenservice

Referenties

Productverpakking AltijdAllesKwijt.nl

AltijdAllesKwijt.nl is distributeur van bluetooth trackers van de merken Tile® en Chipolo®. Het bedrijf is door Hewlett Packard Enterprise (HPE) geselecteerd voor het start-up programma genaamd Booster lab. Heel 2017 zijn ze begeleid en ondersteund door HPE om AltijdAllesKwijt.nl verder te professionaliseren.

Lees verder

5-jarig bestaan BI Right!

BI Right! is specialist op het gebied van Business Intelligence, Ze helpen klanten bij het bepalen van doelen, beleid en visie op HR-gebied en geven daarmee inzicht in het bedrijf. Dankzij informatie over klanten, concurrentie, verzuim en marktontwikkelingen zorgen ze voor het tijdig signaleren van de aandachtspunten. Zo dragen ze bij aan verbetering van het bedrijfsresultaat!

Lees verder

Beursgadget Continu

Continu B.V. is intermediair voor bouw en industrie en verbindt specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek.

Lees verder

Cups4you

Cups4you uit Oss ontwikkelt, produceert en verkoopt dunwandige spuitgietverpakkingen met een inhoud van 100 -2500 ml voor de levensmiddelenindustrie.

Lees verder

Kerstpakket Fenix Food Factory

De Fenix Food Factory is gevestigd in een oude havenloods op Katendrecht in Rotterdam. In amper 2 jaar is deze foodhal met ambachtelijke delicatessen uitgegroeid tot een echt hotspot!

Lees verder

Welkomstcadeau KNVB Jonge Leeuwen

OnsOranje is onderdeel van de KNVB en richt zich op oranje fans in alle leeftijdscategorieën. Speciaal voor Oranjefans heeft de KNVB de Jonge Leeuwen opgericht: de coolste fanclub van Nederland voor Oranjefans van 4 tot en met 12 jaar.

Lees verder

Eindejaarsgeschenk Praktijk Dr. Suls

Praktijk Dr. Suls is een gerenommeerde dierenartsenpraktijk, gespecialiseerd in de behandeling van springpaarden. Voor hun relaties hebben wij het eindejaarsgeschenk van 2016 & 2017 verzorgd.

Lees verder