Breed assortiment Gratis digitaal ontwerp Persoonlijk advies Snelle levering
+31 (0)412 486 412
Klantenservice

Referenties

Kerstpakket Fenix Food Factory

De Fenix Food Factory is gevestigd in een oude havenloods op Katendrecht in Rotterdam. In amper 2 jaar is deze foodhal met ambachtelijke delicatessen uitgegroeid tot een echt hotspot! Voor de kerstperiode hebben wij een mooie geschenkbox ontwikkeld in combinatie met een bamboe serveerplank. De delicatessen in het kerstpakket worden uiteraard verzorgd door de ondernemers uit de Fenix Food Factory.

Lees verder

Productverpakking AltijdAllesKwijt.nl

AltijdAllesKwijt.nl is distributeur van bluetooth trackers van de merken Tile® en Chipolo®. Het bedrijf is door Hewlett Packard Enterprise (HPE) geselecteerd voor het start-up programma genaamd Booster lab. Heel 2017 worden ze begeleid en ondersteund door HPE om AltijdAllesKwijt.nl verder te professionaliseren.

Lees verder

5-jarig bestaan BI Right!

BI Right! is specialist op het gebied van Business Intelligence, Ze helpen klanten bij het bepalen van doelen, beleid en visie op HR-gebied en geven daarmee inzicht in het bedrijf. Dankzij informatie over klanten, concurrentie, verzuim en marktontwikkelingen zorgen ze voor het tijdig signaleren van de aandachtspunten. Zo dragen ze bij aan verbetering van het bedrijfsresultaat!

Lees verder

Beursgadget Continu

Continu B.V. is intermediair voor bouw en industrie en verbindt specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek.

Lees verder